Behandlig
Voksing

Voksbehandling er et utmerket valg for å fjerne uønsket hår fra kroppen. Det er et populært valg blant mange på grunn av de mange fordelene.

Først og fremst er voksing et godt valg for å fjerne hår fordi det er relativt smertefritt. I motsetning til andre metoder for hårfjerning, er voksing mindre sannsynlig å forårsake irritasjon og betennelse. De fleste finner det komfortabelt og enkelt å tåle.

Voksing gir også lengevarende resultater sammenlignet med andre metoder for hårfjerning. Avhengig av området og personens hårvekstsyklus, kan resultatene vare fra to til åtte uker. Dette er mye lenger enn andre teknikker, som barbering eller plukking, som kan kreve flere behandlinger.

I tillegg kan voksing også bidra til å gjøre huden jevnere og mykere. Voksingprosessen fjerner håret fra roten og eksfolierer huden samtidig. Som et resultat kan voksing hjelpe til med å redusere forekomsten av innvendige hår, og huden vil føles jevnere.

Alt i alt er voksing et flott valg for å fjerne uønsket hår og oppnå glatt hud. Det er relativt smertefritt, tilbyr lengervarige resultater og kan bidra til å redusere tiden som brukes på hårfjerning

Vennligst ta kontakt på telefon eller e-post for å kjøpe av denne behandling.

GAvekort
Gavekortpolicy

Hos Mira Spa tilbyr vi gavekort som betalingsmiddel. Gavekort er tilgjengelige for kjøp i butikken og online.

Gavekort kan brukes til å kjøpe hvilket som helst behandling i butikken vår. Gavekort kan ikke veksles inn i kontanter, kan ikke brukes som betaling til noen kredittkonto, og kan ikke brukes til å kjøpe et annet gavekort.

Gavekort kan ikke erstattes hvis de blir tapt eller stjålet, og ingen refusjoner vil bli gitt for kjøp av gavekort. Hvis et kjøp overstiger verdien av gavekortet, må restbeløpet betales med et annet betalingsmiddel.

Gavekort er gyldig i 6 måneder etter kjøpsdato.
Vi forbeholder oss retten til å endre vår gavekortpolicy når som helst.

Vennligst ta kontakt på telefon eller e-post for å kjøpe gavekort.

Takk for at du handler hos oss!