Vilkår og betingelser

Disse Vilkårene og betingelsene («Vilkårene») gjelder for alle tjenester som tilbys av Mira Spa AS («Selskapet», «vi», «oss» eller «vår») til deg, kunden («du», «din», «bruker» eller «kunde»). Ved å få tilgang til eller bruke noen av våre tjenester, godtar du å være bundet av disse Vilkårene. Hvis du ikke godtar noen av Vilkårene, er du forbudt fra å bruke eller få tilgang til våre tjenester.

Avbestilling av time

Avbestilling / om du ikke møter til time uten å gi beskjed:

Avbestilling av timebestilling må skje senest 24 timer før avtalt tid for å unngå avbestillingsgebyr. Hvis du ikke møter opp til avtalen uten å ha gitt beskjed, vil bestilleren eller kunden bli belastet hele behandlingsprisen. For å avbestille, vennligst kansellere via bestillingsbekreftelsen eller send en SMS til oss på tlf: 92339365.

Vi sender faktura til kunder som ikke overholder avtalte timer. Dette gjør vi for å sikre den tapte inntekten til terapeuten som hadde satt av tid til deg, i tillegg til å sende et signal om hvor viktig det er å melde avbud. En annen kunde kan ha behov for den avtalen du ikke kunne møte til.

Reglene for fakturering av ikke møtt er de samme som for fakturering for øvrig: 14 dagers betalingsfrist og purring, og eventuelt inkassovarsel, hvis faktura ikke blir betalt.

Det kan selvsagt være gode grunner til at man ikke kan møte til avtalt time. Dersom du er uenig i at du har mottatt faktura, ber vi deg ta kontakt med oss

Personvernerklæring

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet https://www.miraspamassage.no. Våre kontaktopplysninger finner du på vår hjemmeside https://www.miraspamassage.no/contact

1. Formålet med å samle inn personopplysninger
For å kunne bestille time i salongen på nett, må du fylle inn personligopplysninger som mobiltelefonnummer, e-postadresse, fornavn/etternavn og adresse. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital timebestilling. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en mail med påminnelse om timen din. Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn
Mira Spa AS behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, din postadresse. Vi behandler også opplysninger om din bestillingshistorikk hos salongen. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte salongen, hvilke behandlinger, hvilken medarbeider som utførte behandlingen og hva du betalte. 

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger
Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av salongens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel timer eller behandlinger du har bestilt i salongen.

Når du gjør en digital timebestilling på nettsiden, vil du alltid motta en timebekreftelse på  e-post fra salongen du har en avtale med. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på mail om avtalen din om du har valgt dette. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en mail med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

4. Hvem deler Mira Spa AS pleieopplysninger med (utlevering)
Personopplysninger som du registrerer hos Mira Spa AS utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
Mira Spa AS benytter seg av Setmore Bookingsystem i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom Mira Spa AS og Setmore.

6. Endringer
Mira Spa AS kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.

7. Sletting av personopplysninger
Vi lagrer og viser din besøks- og kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde i salongen, det vil si at du har ett eller flere besøk per 12 måneder. Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos salongen.

9. Kundeservice
Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med salongen innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på https://www.miraspamassage.no/contact/

10. Personvernombud
Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Mira Spa AS behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på https://www.miraspamassage.no/contact/