Thai massasje

Olje

Tiger Balm

Styrke

Thai massasje er en unik og kraftfull form for kroppsterapi som kombinerer akupressur og assistert yogastillinger for å skape en virkelig helbredende opplevelse.

Med røtter i tradisjonell asiatisk medisin, kan thai massasje hjelpe til med å redusere spenning, øke sirkulasjonen og lindre fysiske og emosjonelle stress.

Det er mange fordeler ved thai massasje, inkludert forbedret sirkulasjon, forbedret fleksibilitet og redusert muskelspenning. Den dyptgående massasjen hjelper til med å slappe av stramme muskler og forbedre bevegelsesomfanget, mens de lette svingningene og strekkingene hjelper til med å forbedre sirkulasjonen og frigjøre oppbygde giftstoffer. I tillegg stimulerer de akupressurpunktene som brukes i massasjen kroppens naturlige helbredelsesrespons og kan til og med hjelpe til med å lindre kronisk smerte.

For de som leter etter en avslappende og revitaliserende opplevelse, er thai massasje et flott alternativ. Massasjen er kjent for sine beroligende effekter og evne til å bringe balanse til sinnet og kroppen. Det kan være en flott måte å lindre stress og spenninger, samt å fremme generell helse og velvære.

Prisliste

Enkeltperson
40 Min
700,-
60 Min
900,-
80 Min
1200,-
Par-massasje
40 Min
1400,-
60 Min
1800,-
80 Min
2400,-